A peu de Gavarres 2021

El municipi de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura acollirà durant tres dissabtes consecutius, del 29 de maig al 12 de juny, els concerts a càrrec de Clàudia Cabero, Joan Reig i Miquel Abras. Les actuacions musicals tindran lloc a diferents places de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. De fet, la plaça del Castell de Monells acollirà el primer concert el dissabte 29 de maig. Prendrà el relleu la plaça de la Torre de Cruïlles el dissabte 5 de juny amb Joan Reig. Clourà el cicle el bisbalenc Miquel Abras a la plaça de la República de Sant Sadurní de l’Heura el dissabte 12 de juny.

La recaptació de les entrades anirà destinada a un projecte pedagògic que es desenvoluparà a les escoles del municipi. Serà una proposta educativa musical que es definirà més endavant amb la col·laboració dels centres educatius del municipi i que, de ben segur, serà ben profitosa per a la comunitat estudiantil del municipi.

A causa de la situació sanitària actual no hi haurà servei de bar, l’aforament serà limitat i caldrà fer ús de mascareta i compliment de les mesures corresponents per evitar el contagi de COVID-19.

A peu de Gavarres està organitzat per l’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura i la promotora DMusical, amb la col·laboració del Consorci de les Gavarres. Neix amb voluntat de futur i creixement amb l’objecitu d’esdevenir una cita anual assenyalada a les comarques gironines

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*