Festa Major de Cassà de la Selva 2021

Aquest cap de setmana Cassà de la Selva agafa el relleu de Llagostera i recupera la seva Festa Major. Des d’avui divendres, 28 de maig, fins al dimarts, 1 de juny, Cassà viurà cinc dies de festa amb una programació molt variada i amb propostes per a totes les edats. Com no podia ser d’una altra manera, totes les activitats estan adaptades a la situació actual de la pandèmia i marcades per les mesures sanitàries actuals.

La música i els espectacles infantils seran els principals protagonistes de la programació, amb concerts a l’esplanada del Pavelló Polivalent. Avui hi haurà el grup de versions Sixtus, mentre que demà serà el torn d’Apache i Germà Negre. El diumenge hi haurà actuacions locals, amb Albert Martínez acompanyat de l’Enric Colomer i The Firal Band. Com a novetat, la festa estenarà uns vermuts musicals que animaran la plaça de la Coma el dissabte, diumenge i dilluns, amb Maruja Limón, Rambalaya i Coblatropic. Així mateix, també torna la Nit dels Músics Cassanencs la cobla formada per La Selvatana, La Principal de Cassà i altres músics cassanencs. Tampoc fallaran les audicions de sardanes.

Altres activitats programades són la doble elecció d’Hereus i Pubilles de Cassà, el 38è Colors sobre l’Asfalt, el vuitè concurs d’engalanament i decoració de carrers i la segona edició del concurs d’engalanament de balcons.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*