Aquesta setmana sí que ha estat ja un veritable bany de primavera doncs amb una forta davallada de la pressió atmosfèrica hem tingut un canvi de temps radical que ha normalitzat les temperatures.

Aquest canvi ha provocat que les temperatures màximes baixessin dels 25 fins als 17 graus i les mínimes han oscil·lat entre els 6 i els 12 graus. Hem tingut molts núvols tota la setmana però també algunes pinzellades de Sol, i precipitacions febles, que en tres episodis diferents ens han deixat entre 3 i 7 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana continuarem amb aquest temps una mica inestable, típic de primavera consolidada, amb núvols que deixaran el cel molt tapat a estones, tindrem poques ullades de Sol.

I també podem tenir pluja, sobretot serien episodis de tarda i que en algun moment podrien ser intensos, sobretot, el divendres.

Dissabte doncs serà un dia ennuvolat, amb núvols que aniran guanyant força a mesura que avanci la jornada, podem tenir algunes precipitacions molt lleus durant la tarda. Les màximes seran de 23 graus i les mínimes de 8.

I diumenge serà una jornada molt i molt similar, amb temperatures més baixes les màximes, amb 21 de màxima i 11 de mínima,  i podem tenir de nou precipitacions irregulars, especialment a darrera hora.

La mar estarà una mica alterada, amb onades que podran arribar a la platja amb una alçada de 125 cm. La temperatura de l’aigua serà d’uns 17 graus.

El vent dominant serà de sud-sud est i es notarà sobre tot a la costa amb cops màxims de fins a 35 km/h

I durant la setmana vinent es mantindria aquest temps primaveral, amb les temperatures màximes que es mantindrien al voltant dels 22 graus, però sense fer la calor que vam notar dies enrere; les mínimes estaran al voltant dels 10-11 graus, i tindrem domini dels núvols però no pluja.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*