Primavera a l'Espai abril 2021
Primavera a l'Espai a Santa Cristina d'Aro

El municipi baixempordanès de Santa Cristina d’Aro ha rebut la primavera amb una agenda carregada d’activitats. Les més destacades són l’espectacle de màgia i humor Una nit amb el Mag Lari, aquest dissabte, 3 d’abril, a les 20 h, i la celebració de la Revetlla de Sant Jordi el dissabte, 17 d’abril, a les 19 h, ambdues a l’Espai Ridaura.

La Biblioteca Municipal de Santa Cristina acollirà, els dies 10 i 17 d’abril, un cicle per conèixer la mitologia i els autors clàssics, a través de xerrades i lectures dramatitzades. A partir del 23 d’abril, i fins al 31 de maig, es portarà a terme a la localitat una campanya per portar la literatura i la cultura als comerços i establiments amb “Literatura als comerços i aparadors: Aquest Sant Jordi, fes que el teu comerç respiri cultura!”. La iniciativa té com a objectiu promocionar el comerç del poble i donar a conèixer millor l’oferta dels establiments cristinencs.

La temporada 2021 de visites i activitats relacionades amb el Patrimoni segueix aquest mes d’abril amb l’activitat de descoberta del patrimoni megalític i històric “Artesans de la prehistòria”, el 18 d’abril, i l’activitat relacionada amb la vida de Mercè Rodoreda amb “La mort va fugir pel cor“, l’11 d’abril.

Com a novetat, a la Biblioteca s’estrenarà els nous Espais Familiars, on infants i persones adultes podran jugar, interaccionar i passar una molt bona estona a l’aire lliure, amb xerrades, jocs d’aigua, contacontes, tallers d’experimentació, entre moltes altres.

La realització de les activitats dependrà de la situació epidemiològica i poden patir anul·lacions i/o canvis de darrera hora.

Podeu consultar les activitats a la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*