Geoamagatalls literaris
Geoamagatalls literaris Cassà i Llagostera

Les localitats de Llagostera i Cassà organitzen, en els actes emmarcats en la celebració de la Diada de Sant Jordi, un joc de geocaching en el qual els participants podran descobrir detalls historicoliteraris dels dos municipis. Es tracta de Geoamagatalls literaris, una proposta lúdica preparada per la Biblioteca Municipal de Cassà i la Biblioteca Julià de Cutiller de Llagostera que planteja diverses preguntes amagades per indrets dels dos pobles.

Amb l’ajuda de la tecnologia, els participants hauran de trobar els amagatalls i respondre correctament la pregunta que se’ls formula. Amb un mínim de set respostes encertades, de les 23 totals, els participants rebran un petit obsequi. El full de respostes, que es poden recollir a diversos punts dels dos municipis, l’hauran de presentar presencialment a la seva Biblioteca.

L’activitat es podrà fer des d’aquest dissabte, 17 d’abril, fins al 30 de juny. Entre els més de vint amagatalls, en trobem a la Torre dels Moros, la Font i l’Ermita de Sant Ampèlit, la Font de Panedes, l’aqüeducte de 2 arcs a Can Vilallonga o a la tomba del soldat desconegut, indrets situats a les portes del massís de les Gavarres.

Llagostera ha presentat aquest dilluns els actes de celebració de la Diada de Sant Jordi. La programació inclou diverses propostes culturals, com una obra de teatre de la figura de Mercè Rodoreda, l’hora del conte, un taller familiar o la presentació de llibres d’autors locals. Podeu consultar la informació a l’espai web del consistori llagosterenc.  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*