Aquesta ha estat una setmana ja sí completament típica de primavera, amb estones de Sol i també alguns episodis de precipitacions, amb temperatures força suaus al principi, però amb les temperatures màximes que han variat força, i han anat a la baixa de forma clara, oscil·lant entre els 18 i els 12 graus. Les mínimes han anat pujant, des d’un grau fins als 9 graus. També hem tingut alguns episodis lleus de pluges, que ens han deixat uns 18 litres per metre quadrat.

I per el cap de setmana tindrem una meteorologia inestable, totalment primaveral, amb diversos fronts de núvols que aniran arribant des del nord-est i que deixaran el cel molt cobert arreu, però també amb algunes estones de Sol.

Aquest núvols ja hauran crescut amb potència sobre nosaltres el divendres i bona part del cap de setmana i ens deixaran precipitacions que en alguns moments poden ser intenses.

Així que el dissabte tindrem un dia gris i al límit de la pluja durant tot el dia, la pluja ens arribaria ja al migdia-tarda. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 14 graus i les mínimes al voltant dels 2. Farà més fred que dies enrere doncs ens abraçarà una invasió d’aire fred en alçada a -30 graus que farà que les pluges puguin ser en forma de neu a partir de 600 metres.

I el diumenge tindrem un temps molt similar, amb temperatures màximes més altes, al voltant dels 16 graus, i mínimes una mica més altes, fins als 3 graus. Les pluges ja s’anirien retirant.

La mar s’anirà calmant de mica en mica, doncs amb les pluges tindrem temporal de mar, amb onades de fins a 2 metres a la costa, que aniran disminuint fins als 50 cm. La temperatura de l’aigua ja va pujant, aquests dies estarà al voltant dels 15 graus.

El vent serà de nord i nord-oest, i tindrà cops màxims de 35 km/h a la costa i de fins a 20 km/h a l’interior.

Durant la setmana vinent el temps anirà millorant de mica en mica, amb pressions més altes i temperatures que aniran remuntant, passant dels 16 als 20 graus de màxima i dels 3 als 6 de mínima. No tindrem pluges però el cel no acabarà de fer net, tindrem intervals de núvols.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*