El Museu d’Arqueologia de Catalunya a Girona ofereix aquest diumenge, 21 de març, una visita guiada al Monestir de Sant Pere de Galligants i la Catedral de la mà del director del museu de la Catedral, Joan Piña.

La visita porta el nom de “Símbols compartits II: el viatge d’anada i tornada” i pretén posar de costat la religió del passat clàssic amb el cristianisme per veure quins elements tenen en comú i les semblances i diferències entre la mitologia clàssica i la religió cristiana.

La visita començarà a les 12 h des del monestir de Sant Pere de Galligants i té una durada d’una hora i mitja aproximadament. El preu és de 5 euros, amb un preu reduït de 3 euros per a estudiants i usuaris amb el carnet Club Cultura.

Per motius relacionats amb la COVID-19, les places són limitades. Per a més informació i reserves podeu trucar al  972 20 26 32 o enviar un correu electrònic a macgironagalligants.cultura@gencat.cat.

Més informació a la pàgina web del MAC a Girona.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*