Flors i Violes 2021 Palafrugell
Cartell Flors i Violes 2021 de Palafrugell, al Baix Empordà

Palafrugell es prepara per celebrar la 12a edició de Flors i Violes, que tindrà lloc exactament d’aquí a un mes: el 30 d’abril i l’1 i 2 de maig. Es tracta d’un dels festivals més esperats de l’any de la localitat empordanesa, que en aquesta ocasió adoptarà en tot moment les mesures necessàries de prevenció i seguretat per la COVID-19, com ara la distància de seguretat, els dispensadors de gel hidroalcohòlic o el control d’aforament i d’entrades i sortides.

El tret de sortida dels Flors i Violes 2021 serà el 30 d’abril amb el concert inaugural de Judit Neddermann, a la plaça de Can Mario. Durant tot el cap de setmana hi haurà espectacles de carrer i de circ a la plaça Ermengarda, i el pati de la Biblioteca acollirà concerts de l’Escola de Música i l’Energia Conservatori.

Com a novetat, aquesta edició del festival organitza el concurs de talent musical #PalafrugellCanta, amb un enregistrament d’un EP com a premi. Les formacions i grups musicals es poden apuntar al concurs mitjançant el formulari que trobaran al lloc web del Flors i Violes.

Les activitats i els concerts són gratuïts i es podrà reservar entrada a partir del 19 d’abril.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*