Patufest
Cartell de la primera edició del Patufest de Calonge

La localitat de Calonge i Sant Antoni organitzarà aquest cap de setmana, 3 i 4 d’abril, la primera edició del festival Patufest, adreçat a infants i famílies. Dos dies plens d’activitats i espectacles al voltant del teatre, circ i música en diferents espais del centre de Calonge.

El Patufest neix amb la voluntat de celebrar-se cada any i pren el relleu del Mercat Medieval de Calonge, que en les seves darreres edicions aplegava més de 20 mil persones en els dos dies que se celebrava. Es tracta, doncs, d’un certamen que ofereix una alternativa que permet complir amb les mesures de prevenció i seguretat de la COVID-19.

En total seran una quinzena d’activitats culturals i lúdiques les que es duran a terme, amb el taller “Hansel&Gretel” com a activitat que inaugurà el festival. Tallers infantils, espectacles de titelles, jocs tradicionals, cinema i música són les principals propostes, que comptaran amb aforament limitat i entrada gratuïta. S’hauran de recollir prèviament a l’Oficina de Cultura de Calonge o a l’Oficina de Turisme de Sant Antoni.

Consulteu la programació del Patufest

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*