La Marsala de Sant Antoni estrena demà l'exposició de la pintora Micheline Samaey

L’Espai Marsala de Sant Antoni obre les seves portes amb una nova exposició d’art, de la pintora Micheline Samaey. La seva mostra pictòrica que estarà a la sala supera la desena d’obres que ha anat realitzant al llarg de la seva trajectòria.

Els seus treballs tenen una abundant representació humana i, sovint, aquests quadres estan treballats amb aquarel·les.

Aquesta exposició estarà oberta del 20 al 31 d’agost. Es pot visitar a l’Espai Marsala (C/Sant Antoni, 123) cada dia de 19 a 21h. Es tracta de la tercera exposició que es fa a la Marsala aquest estiu. La primera es va fer del passat 17 de juliol al 3 d’agost, amb obres de Rasmia, Bamla Borruel i Esporrin Sanclemente. La segona va estar oberta del 8 al 16 d’agost, de la pintora peruana Rocío Maldonado. Els treballs d’aquesta pintora destacaven per la plasmació de temàtiques socials, polítiques i religioses als seus quadres a través del llenguatge poètic.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*