El Collet de Sant Antoni aplega aquest diumenge el Gastromusical

El Paratge del Collet serà l’escenari aquest diumenge 23 d’agost del Gastromusical, un concert on quatre violoncels i un bateria donaran gust als vins de Calonge, i també s’oferirà una degustació de quatre snacks de productes de proximitat. Es tracta d’un acte organitzat per La Gastronòmica i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. El tast el dirigirà la sommelier Clara Antúnez.

L’esdeveniment començarà a les 19:30h, i s’obriran les portes a partir de les 18:45h. Hi haurà parades informatives de diversos cellers del municipi, que informaran dels vins i que es podran adquirir allà mateix. Per accedir al recinte, cal entrada prèvia, que té un cost de cinc euros. Estan a la venda fins el dissabte 22 d’agost a l’oficina de Turisme de Sant Antoni. Serà obligatori l’ús de la mascareta.

L’any passat, es va celebrar un acte similar, el Guitar & Wine de Sant Antoni, que va aconseguir l’assistència de més de 125 persones al paratge del Collet. L’esdeveniment va constar d’un concert de guitarra amb el tast de quatre vins de la Vall del Tinar. El tast també el va conduir Clara Antúnez. La música la va posar el grup Aquell Parell, format per Jordi Martínez i David Sais.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*