La XXV Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

Els carrers i les places de la Bisbal d’Empordà tornaran a acollir propostes de circ al carrer d’un gran nivell artístic i per a tots els públics en una 25a edició que, lluny de poder celebrar aquest aniversari especial amb la programació, les dates i el format desitjat, es reinventa per tal d’oferir el millor festival possible atesa la situació actual.

La XXV Fira de Circ al carrer de la Bisbal d’Empordà mantindrà una programació repartida en tres dies, del 4 al 6 de setembre, amb una vintena de companyies i un total de 25 espectacles.

Clown, acrobàcies, malabars, trapezi, aeri, equilibrisme, diàbolo, malabars, màstil, música o tallers són algunes de les disciplines artístiques que conformen la programació d’enguany, que s’ha presentat en roda avui.

Per a més informació i detall de la programació podeu consultar el web www.firadecirc.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*