Brugarol és un petit univers al mig d’un entorn privilegiat, al peu de les Gavarres i entre magnífiques valls que s’estenen fins al mar. Cada finca, cada indret, aporta la seva essència i la seva personalitat, i totes elles tenen un denominador comú, compartir el patrimoni, tant arquitectònic, com gastronòmic, enoturístic, agrícola i ramader, i obrir aquests espais perquè tothom en pugui gaudir, de forma sostenible i en equilibri amb la natura que ens envolta.

Per primera vegada, hem creat una ruta guiada que uneix els espais més emblemàtics de Brugarol. Brugarol Experience Tours és una experiència pensada per descobrir la identitat i la raó de ser de Brugarol, el seu patrimoni arquitectònic i paisatgístic, els seus productes i la seva gent.

En aliança amb EmpordàLovers, especialistes en activitats amb e-bikes, hem desenvolupat una ruta guiada de 18 km per pistes forestals

Les rutes es poden realitzar en bicicletes elèctriques de muntanya d’alta gamma o bé en furgoneta per qui vulgui fer el recorregut amb més comoditat.
Les sortides es faran desde l’Hostal la Fosca, tots els dimarts i diumenges, de 9 h a 12 h. (Per altres dies no programats, consultar)

La ruta inclou la visita als espais més representatius de Brugarol:
Jardins del Mas del Vent on tenim el claustre neo romànic i l’hort de Brugarol
Mas Salvà, un mas típic de les Gavarres que amaga un món interior sorprenent on visitarem també les oliveres mil·lenàries i tastarem els olis de Brugarol
Celler Brugarol i Finca Bell-lloc, amb tast dels nostres vins i formatges.
Retorn a l’Hostal la Fosca amb cloenda amb una copa del nostre escumós ancestral davant del mar.

Tarifes:
El preu de les rutes és:
– Ruta E Bike: 65€ pp
– Ruta en furgoneta: 35€ pp

Les reserves es centralitzaran a través de l’Hostal la Fosca:
972 60 10 71
lafosca@brugarol.com

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*