estiu actiu calonge sant antoni

Un any més, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha començat el programa de l’Estiu Actiu, un conjunt de propostes d’animació turística que aglutina fins a més de 100 activitats durant el mes de juliol per a gaudir en família i que es vertebra en tres eixos: oci, cultura i esport. Amb l’edició d’enguany, s’arriba als 25 anys i manté la seva essència d’englobar propostes molt diverses, que van des de la realització de diferents modalitats esportives a la platja, tallers adreçats a la mainada, exposicions d’un ampli ventall temàtic, passant per música i cinema a la fresca, o senderisme per conèixer els espais agrícoles del municipi, entre d’altres.

Malgrat les actuals circumstàncies sanitàries, l’Estiu Actiu ha adaptat bona part del seu programa per tal que es pugui continuar gaudint en família del municipi, però sempre garantint-ne la seva seguretat per tal d’evitar la propagació de la COVID-19. És per això que es fa inviable la celebració d’algunes activitats de gran format, però es fan noves activitats que permeten mantenir la distància de seguretat. D’altra banda, caldrà fer una inscripció prèvia per a la majoria d’activitats, ja que aniran amb aforament limitat.

L’Estiu Actiu segueix orientant la seva oferta a les característiques que converteixen el programa d’impuls i gaudi turístic en una referència de la Costa Brava: un gruix molt important de les activitats són de franc i estan confeccionades per a què hi participi tota la família. Per exemple, els més menuts poden gaudir de tallers múltiples, i també hi haurà temps per la rauxa, amb una àmplia oferta d’espectacles. Paral·lelament, també hi té cabuda el camp audiovisual, amb concerts i projecció de pel·lícules adreçades a tots els públics, en el marc d’un entorn immillorable. La platja acollirà una part substancial de les activitats amb tallers de gimnàstica o aeròbic.

Una altra de les novetats importants és la incorporació de les visites guiades al nucli antic de Calonge. Es faran cada dissabte a les 19h i es recorrerà el centre històric del municipi. Per anar-hi, caldrà fer la inscripció a l’oficina de Turisme de Sant Antoni.

Les xifres avalen l’èxit d’aquest programa destinat a les famílies, atès que durant els mesos de juliol i agost es registra una participació que supera els 50.000 usuaris. Organitzat per l’Àrea de Turisme, de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, el consistori cerca omplir la necessitat de cobrir el turisme familiar, que precisament predomina al municipi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*