Doncs aquesta setmana sí que per fi hem tingut una setmana de veritable primavera, i ja era hora, hem de dir! Doncs s’agraeixen les pluges abundants que suposaran una bona reserva d’aigua al sol per al proper estiu. Hem tingut diversos episodis de precipitació, amb fenòmens violents com diverses pedregades, i acumulacions de pluja en pocs minuts de fins a 30 l/m2. Les temperatures s’han anat normalitzant i han anat baixant dels 26 als 19 graus.

I aquest cap de setmana continuarem igual, estem sota la influència de una gran depressió que abasta pràcticament tota Europa Occidental i que ens deixarà el cel ben ennuvolat bona part del cap de setmana, amb una treva de núvols el dissabte.

Aquest domini dels núvols ens podria portar precipitacions sobretot el divendres i de nou el diumenge, no tant el dissabte, ¡i les precipitacions poden ser intenses!

Dissabte doncs tindrem un dia entremig, amb núvols importants, però també amb estones de Sol que animaran una mica l’ambient. El Sol farà pujar una mica les temperatures respecte dies enrere, tindrem 22 de màxima i 12 de mínima, i en principi no hauria de ploure, però potser s’escapi algun ruixat de tarda.

I el diumenge el temps tornaria a empitjorar després de la treva de dissabte, tindrem més precipitacions i cel ennuvolat arreu, i les temperatures baixaran notablement, tindrem 18 graus de màxima.

La mar estarà força remoguda, amb onades que poden arribar a dos metres i mig en alguns moments. La temperatura de l’aigua es mantindrà al voltant dels 19 graus.

El vent serà molt variable el dissabte. I el diumenge, portant-nos l’empitjorament del temps i la davallada de les temperatures, girarà a component nord i nordest, amb cops de vent de fins 30m km/h sobretot a la costa.

Durant la setmana vinent no acabarem de fer net d’aquesta situació, continuarem amb les tempestes i pluges de tarda i tindrem cels ennuvolats pràcticament tots els dies. Les temperatures tampoc no remuntaran massa i es quedaran entre els 12 de mínima i 20 de màxima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*