Nit d'estels al Puig d'Arques

Les nits llargues i fredes de gener i febrer, tot i que no conviden a estar a la intempèrie, ens permeten observar un cel nocturn completament diferent del que es veu a l’estiu, degut al moviment de la Terra al voltant del Sol, que fa que en cada estació puguem veure una porció diferent de la nostra galàxia.

Combinant l’observació a ull nu amb la vista a través del telescopi, i degudament abrigats, podrem veure astres tan interessants com la Gran Nebulosa d’Orió, la Galàxia d’Andròmeda i nombrosíssims cúmuls estel·lars formats per centenars d’estels. També tindrem l’ocasió de veure el planeta Venus, i us ensenyarem a reconèixer les principals constel·lacions del cel d’hivern.

L’activitat és gratuïta i està prevista pel proper dissabte 22 de febrer a les 18:30 h.

Per a més informació i incripcions podeu consultar el web del Consorci de les Gavarres, organitzadors d’aquesta interessant activitat, que des de Gavarres365 us recomanem.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*