L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cassà de la Selva ha tornat a programar els espectacles de La família se’n va al mercat que es van iniciar el mes de febrer de l’any passat, amb molt bona acollida per part del públic familiar assistent i amb l’objectiu de promocionar i dinamitzar el mercat com a punt de referència de productes de proximitat i potenciar-lo com a nexe amb el comerç local del municipi.

Aquestes activitats gratuïtes se celebraran el segon dissabte de mes, de febrer a maig, i de setembre a novembre, a les 11.30 h, al passeig Vilaret, en el marc del mercat setmanal, convertint aquest espai en un punt de trobada per a famílies i infants.

Els espectacles estan relacionats amb els productes de temporada i l’alimentació saludable, amb la intenció d’apropar a la mainada al món de les verdures, fruites i hortalisses i adquirir bons hàbits alimentaris.

La família se’n va al mercat arrenca aquesta temporada, el dissabte, 8 de febrer, amb l’espectacle Receptari de Teia Moner, on una cuinera que sap moltes receptes, ajudada per uns titelles, ens introduirà en el món de la gastronomia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*