Carnaval A...típic a Palafrugell

Palafrugell acull aquest dissabte 22 de febrer, a les 6 de la tarda, una nova edició del Carnaval A-típic.

L’activitat consisteix en una cercavila, pels carrers més cèntrics de la població, on tothom que ho vulgui hi pot participar ballant davant la carrossa. Aquesta és una activitat apta per a totes les edats i es demana que la gent vingui disfressada, sense temàtica concreta. Dalt de la carrossa, i amb 5.000 watts de so, hi serà punxant Marc Dunjó, DJ reconegut internacionalment per les seves sessions com  a  DJ  Sek.

En  diferents  punts estratègics del circuit es faran jocs populars i divertides activitats grupals. Els participants podran adquirir uns tiquets pel confetti, la coca i la consumició pel final de la rua on hi haurà servei de bar. La  sortida serà 6 de la tarda des  de  la  plaça  del  Sol,  passant  pels carrers Torres i Jonama, plaça de l’Església, Cavallers i acabant al  Mercat del Peix on es farà una festa Holi a la “catalana”, que substitueix la tradicional pols de colors per una pluja de confetti per tots els participants. La  Tustarrada, és  una  colla  carnavalesca  molt  arrelada  als  carnavals gironins; des de l’any 1950 participa activament a les festes més populars de la Costa Brava i en especial a les Festes de Primavera de Palafrugell, com a part organitzativa de diferents activitats. L’any 2018 després de participar durant dècades en altres carnavals de la comarca i la Garrotxa decideix emprendre aquesta nova iniciativa, per tal que la gent que ho desitgi pugui sortir a una rua de carnaval alternativa a les grans rues de la zona, la proposta és clara i concisa, no es pretén que la gent vingui a mirar sinó a participar, i de manera ben econòmica. Aquesta iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament de Palafrugell i la col·laboració d’empreses i entitats  de  la  vila. Totes  les bases i informació de la participació es troben detallades a les xarxes socials de la Tustarrada, Instagram i Facebook.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*