Aquesta ha estat una setmana força tranquil·la de meteorologia, ha estat la primera setmana de febrer i ja pràcticament arribem a la meitat de l’hivern, hivern que està deixant molta neu al Pirineu i aquests dies encara fins i tot és visible una mica de neu a les zones obagues del Montseny.

Però les temperatures no han estat massa baixes aquests dies. Precisament, han estat primaverals! Les màximes han oscil·lat entre els 14 i els 24 graus, 10 graus més que en la mateixa època de l’any passat!  I les mínimes han estat entre els 4 i els -3. Hem tingut domini del Sol, però també alguns intervals de núvols, que no han deixat precipitacions.

I per a aquest cap de setmana tindrem certa inestabilitat,  la pressió atmosfèrica no està tan alta com dies enrere, i això ens portarà un augment dels núvols el divendres sobretot, i el dissabte, diumenge ja tindrem més Sol.

Aquests núvols seran inofensius i encara que en algun moment potser semblin amenaçadors, no deixaran pluja, que es quedarà més al nord.

Dissabte doncs tindrem un dia insegur, amb intervals de núvols més densos a estones però que no ens haurien de deixar precipitacions. Les temperatures seran suaus, però no tan altes com dies enrere, tindrem 14 graus de màxima i 3 de mínima.

I el diumenge seria un dia molt similar, serà una jornada més assolellada, això sí, amb temperatures més altes, tindrem 15 de màxima i 4 de mínima.

La mar estarà agitada aquests dies, tindrem temporal mar endins i a la costa tindrem onades de fins a 1,5 metres. La temperatura de l’aigua serà de 14 graus.

El vent serà de nord, nord-est, sobretot a la costa, on serà de certa intensitat, més cap a l’interior tindrem migjorn i serà més suau.

Durant la setmana vinent tindrem temperatures que estaran entre els 13 i els 18 graus les màximes i entre els 3 i els 5 les mínimes, i farà un temps bastant estable, sense precipitacions a la vista i amb cels amb intervals de núvols i també bones estones de Sol, sembla que la primavera consolida la tendència a avançar-se.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*