Els Festivals de Calonge inicien la temporada amb un concert d'homenatge a Beethoven

En el 250è aniversari del seu naixement, els Festivals de Música de Calonge han volgut retre homenatge la figura de Ludwig Van Beethoven, i encetar així la 53a edició del festival amb l’esperit de programar concerts i espectacles durant tot l’any.

El proper dissabte, 8 de febrer, la Sala Major del castell de Calonge serà l’escenari on es podrà gaudir de la música de Beethoven, de la ma dels músics de ressò internacional Maria Canyigueral (piano), Lana Trotovsek (violí) i Sebastien Hurtaud (violoncel). Aquest trio interpretarà diferents peces solistes de piano, amb duo de violí o amb trio de violí i violoncel per mostrar diferents facetes de Beethoven, des dels seus inicis en el classicisme fins a un llenguatge musical plenament romàntic. El concert serà gratuït per als socis dels Festivals de Música, i tindrà un preu de 10€ per als que no en són. Les entrades es posaran a la venda el mateix dia del concert una hora abans de l’espectacle al castell de Calonge.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*