Cicle de sortides de descoberta del patrimoni de Forallac

El terme municipal de Forallac és un llibre obert d’història, farcit de tresors per descobrir. Amb aquest propòsit, des de l’Ajuntament s’ha organitzat per aquest 2020 un cicle de visites gratuïtes, guiades per l’arqueòleg Dani Punseti, que permetran conèixer alguns dels elements patrimonials més singulars d’aquest municipi gavarrenc. Si us interessa la història, el patrimoni i Forallac, no us les podeu deixar perdre. La proposta està tenint molt bona acollida i les visites es fan en grups força reduïts perquè l’experiència sigui el més profitosa possible, per aquests motius us recomanem que no trigueu a fer la vostra reserva.

Per a més informació podeu consultar el web de Forallac.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*