nadal sant antoni calonge

El castell de Calonge i el mirador de l’Espigó Costa Brava de Sant Antoni han estat els escenaris de l’espectacle Nit de Llum, que ha omplert aquests dos espais d’acrobàcies, música i llum. Els dos espectacles han tingut com a protagonistes les acrobàcies de l’associació Pengim-Penjam de Calonge i Sant Antoni, que han presentat l’espectacle Som Cosmos. Aquesta actuació ha donat pas a un espectacle de llums i de música, seguit de l’actuació de la Banda de Vent de l’Escola de Música Adrià Sardó. El programa de les dues Nits de Llum s’ha tancat amb l’arribada dels Patges Reials, que han recollit les cartes dels infants.

Les activitats de Nadal continuaran a Calonge i Sant Antoni demà diumenge 5 de gener amb l’arribada dels Reis Mags d’Orient. A Sant Antoni la cavalcada dels reis arribarà a les 18 h. per l’Avinguda Costa Brava i recorrerà la plaça de Catalunya i el carrer Sant Antoni fins arribar a la plaça de la Llibertat.

A Calonge els Reis Mags d’Orient arribaran a les 19.15 h. pel passeig d’Hivern, i passaran per la plaça de la Concòrdia, el carrer de la Rutlla i el carrer Àngel Guimerà fins arribar a l’església de Sant Martí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*