Bé doncs ja tenim aquí l’any 2020, i hem deixat enrere el 2019, l’any més càlid de la història des de que tenim dades fiables

I aquesta primera setmana de 2020 ens ha deixat domini de la calma, sense precipitacions i moltes boires, això sí. Les temperatures han oscil·lat entre els 16 graus de màxima i els -2 de mínima, 14 graus d’amplitud tèrmica. Han sorprès sobretot les màximes, encara altes per a l’època i les mínimes, que per fi baixen.

I aquest cap de setmana també es presenta amb calma meteorològica, tindrem alguns núvols prims això sí, sobretot el divendres, dissabte ja tindrem més estones de Sol i diumenge serà també força lluminós.

La pluja es quedarà molt lluny de nosaltres, atrapada sobretot al Pirineu més occidental i al centre i nord d’Europa, així que tindrem un cap de setmana tranquil per gaudir a l’aire lliure.

Dissabte serà un dia amb intervals de núvols, prims, i també amb algunes boires en les zones més fondes. Les màximes arribaran als 13 graus i les mínimes estaran al voltant del 0, pot glaçar arreu.

I diumenge en canvi ja tindrem més Sol i bonança, tindrem 14 graus de màxima i també 0 de mínima.

La mar estarà força tranquil·la a primera línia de mar, amb onades de només mig metre, i l’aigua està freda, però no tant com podríem esperar, 15 graus.

El vent serà molt suau, d’aproximadament 7 km/h i ens arribarà a la costa de tramuntana i a l’interior de ponent, escombrant les boires d’aquests dies passats.

I durant la setmana vinent tindrem un petit canvi de temps, l’anticicló es retira i tindrem un panorama més gris, amb el cel cobert de núvols bona part de la setmana, amb boires i sense pluges però, i les temperatures seran més baixes, amb 13 graus de màxima i poc per sota de zero les mínimes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*