L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, els comerciants i la Cambra de Comerç de Palamós renoven l'acord per impulsar el comerç local

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, la Cambra de Comerç de Palamós i les associacions de comerciants de Calonge i de Sant Antoni han renovat el seu acord de col·laboració per tal de promoure iniciatives que contribueixin a impulsar i revitalitzar el comerç local. Els convenis signats amb les dues associacions, la de Calonge i la de Sant Antoni, preveu una aportació total de 6.000 €, que serviran per finançar fins a un 50% els projectes i accions de dinamització comercial previstes per aquestes entitats. Per la seva part,  la Cambra de Comerç de Palamós contribuirà amb la coordinació, assessorament tècnic i el seguiment necessaris per continuar desenvolupant el Pla de dinamització comercial i també oferirà l’assessorament tècnic necessari.

El conveni signat per l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Miquel Bell-lloch, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, la presidenta de Calonge Comerç i Empresa, Almudena Páez, i la presidenta de l’Associació per la Promoció i la Qualitat del Comerç de Sant Antoni, Neus Vicente, té entre els seus objectius principals potenciar la capacitat de promoció del municipi i de la seva economia,  impulsar la creació de nous negocis, potenciar l’emprenedoria i dinamitzar el comerç urbà.

L’acord preveu l’aportació per part de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni de 3.000 € a Calonge Comerç i Empresa i de suport tècnic si és necessari. Aquesta entitat destinarà la subvenció especialment a organitzar reunions business lunch, cursos de formació per empresaris, la distribució de la revisa Calonge i Sant Antoni, la campanya de Nadal i el manteniment de la pàgina web.

L’altre conveni, signat amb l’Associació per la Promoció i la Qualitat del Comerç de Sant Antoni, preveu també una aportació de 3.000€ per part de l’Ajuntament, que contribuirà a finançar la contractació d’una empresa externa per dinamització i gestió, a impulsar la campanya del vermut i a la promoció de l’associació per la captació de nous socis.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*