Doncs l’anticicló que feia dies que teníem amb nosaltres s’ha retirat una mica i la pressió atmosfèrica ha començat a davallar, i ens ha obert la porta a un temps més insegur i que ens ha deixat algunes precipitacions, molt lleus això sí, que amb prou feines han arribat als 1-2 l/m2. Hem tingut una setmana dominada doncs pels núvols, cel gris i amb temperatures baixes, de fins a només 11 graus les màximes i -2 les mínimes.

El cap de setmana continuarem amb aquesta tendència, amb núvols densos que aniran desfilant des de l’oest i ens deixaran el cel tapat a estones, sobre tot el divendres i el dissabte, diumenge tindrem alguna clariana més.

Els fronts de núvols que ens visitaran només portaran pluja, en forma de neu, al Pirineu més occidental, a la resta encara trigarà uns dies en arribar-nos la pluja.

Dissabte serà una jornada variable, amb cel ennuvolat a estones, però també amb alguna ullada de Sol , les màximes seran més altes, d’entre 17-18 graus i les mínimes també pujaran fins als 4.

I diumenge serà un dia molt similar, tindrem temperatures un pel més baixes, només un grau avall, i més estones de Sol que el dissabte.

La mar estarà alterada, tindrem temporal marítim i les onades poden arribar amb força a la platja amb onades de fins a 2,5 metres. La temperatura de l’aigua és de 16 graus.

El vent serà canviant, el dissabte ens arribarà bufant de sud i el diumenge en canvi ja giraria cap a llevant, no serà un vent massa intens, bufarà entre els 7 i els 15 km/h.

Durant la setmana vinent mantindrem aquesta mateixa meteorologia del cap de setmana, tindrem domini dels intervals de núvols, i pluges el dimecres amb possibles tempestes, i les temperatures estaran entre els 17 de màxima i els 9 de mínima, no farà tanta fresca com dies enrere.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*