cuina del bolet

Nou restaurants de Platja d’Aro participen, del 15 de novembre al 8 de desembre, a la campanya La Cuina del Bolet, recuperant així l’esperit d’una de les primeres iniciatives gastronòmiques al municipi, ara fa més d’una dècada.

En la proposta actual els establiments incorporen en les seves cartes nous plats, de manera temporal, amb els bolets com a protagonistes, amb preus que oscil·len d’11’50 a 17’90 euros.

Els establiments participants i les propostes que presenten cadascun són: Arròs i Peix amb paella de botifarra de perol amb bolets de temporada (17’90 euros), Bon Dia amb galta de vedella estofat amb bolets i timbal d’arròs blanc amb bacon (11’50 euros), Ca La Pepa amb bolets amb rovell d’ou i cansalada Joselito (14’50 euros), Can Poldo · Hotel Costa Brava amb saltats de ceps amb parmentier de patata i ou escalfat (14 euros), La Tisana amb remenat de rovellons (16’75 euros), M&M amb variat de bolets amb escuma de bolets i ou fregit (15 euros), Paparazzi amb ou estrellat amb bolets del bosc, crema de foie i patata confitada (16 euros), TheGrill BB amb saltejat de bolets amb pop i tocs de pernil ibèric de gla (13’50 euros) i Victoria amb pappardelle amb crema de bolets i trufa (12’50 euros).

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*