Ja estrenem el mes de novembre i arribem a Tots Sants, una vegada més, gairebé en mànigues de camisa! En efecte aquest dies encara hem tingut un ambient molt agradable, sobre tot als migdies, a primera hora fa fresca, això sí!

Les temperatures mínimes s’han mogut entre els 7 i els 12 graus, i les màximes no han baixat dels 20 graus, arribant fins als 24. Hem tingut domini del Sol, amb alguns intervals de núvols i algunes boires, fruit de la inversió tèrmica acusada, ja que hem tingut temperatures més elevades en cotes altes que a la plana. Hem tingut també alguna precipitació testimonial, de només 3 litres per metre quadrat.

I aquest cap de setmana de castanyada tindrem el cel més tapat, tindrem núvols que poden ser bastant densos a estones, però també tindrem algunes ullades de Sol, seran jornades molt variables.

Podem esperar algunes precipitacions el divendres i el dissabte, sobre tot al vespre, de distribució irregular, però els nuclis més forts de tempesta ens queden lluny.

Dissabte tindrem un cel inestable, amb algunes pinzellades de Sol, però també bastants núvols, pot caure alguna gota i les temperatures no seran tan altes com dies enrere, 20 de màxima i 19 de mínima.

I el diumenge serà un dia similar, variable, potser amb més estones de Sol, però també amb possibilitat de pluges al vespre. Les temperatures es mantindran si fa no fa igual, però les mínimes seran més altes.

La mar estarà remoguda, amb onades que poden anar creixent fins als 2 metres i mig. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 19 graus, encara força càlida. I el vent serà moderat, amb cops màxims de fins a 15 km /h, bufarà principalment del sud oest, però també tindrem cops de llevant.

Per la setmana vinent esperem que les temperatures baixin i les màximes passaran dels 21 als 16 graus, i les mínimes dels 11 als 5 graus, baixades de 5 a 6 graus. El cel serà variable i esperem algunes precipitacions durant la nit del dimarts al dimecres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*