cultura cassà activitats

L’Ajuntament de Cassà ha editat per setena vegada un llibret que agrupa tota la programació cultural del municipi organitzada pel consistori i per les entitats. En total hi ha uns 51 actes programats d’octubre a desembre, com a mínim un cada setmana fins a Nadal. Són activitats tant per a públic infantil com per a públic adult. Aquesta setmana les llars de Cassà rebran el llibret juntament amb l’agenda cultural.

El  llibret cultural presenta l’oferta consolidada de les Nits de la Coma, com a oferta de teatre i arts escèniques de petit format, que enguany arriba a la 4a edició. Es manté la periodicitat i intensitat de la proposta d’anteriors edicions i, per tant, es faran dos divendres al mes al vespre, a partir del 25 d’octubre.

Més informació i detall de la programació a www.cassacultura.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*