La tardor encara no acaba d’arrencar i aquests dies hem continuat amb un ambient més de primavera avançada que de tardor. Hem gaudit d’uns dies amb un ambient força suau i agradable, amb màximes de fins a 26 graus, tot i que algun migdia amb més núvols han baixat fins als 21 graus. Les mínimes a primera hora del matí ja han començat a baixar i han oscil·lat entre els 9 i els 13 graus, i hem tingut molt poca pluja, pràcticament inapreciable.

Però el Sol que hem tingut durant aquests dies no es repetirà durant el cap de setmana i a partir del migdia de divendres ja es començarà a tapar el cel amb núvols densos, ja per tot el dissabte i el diumenge.

Malgrat aquests núvols, la precipitació es quedarà molt lluny de nosaltres, tot i que s’anirà apropant a la Península Ibèrica des de l’oest, i durant el cap de setmana no hauria de ploure.

Dissabte doncs serà una jornada ben grisa, però encara podrem tenir algunes clarianes que ens deixaran veure el Sol una estona. No tindrem pluja i les temperatures màximes seran suaus, rondaran els 23 graus, i les mínimes seran més altes que dies enrere, arribaran als 16 graus.

Diumenge tindrem més núvols i ja no hi hauran clarianes, tampoc plourà i les temperatures baixaran una mica, fins als 22 de màxima i 15 graus de mínima.

La mar s’anirà animant a mesura que avanci el cap de setmana i tindrem onades que aniran guanyant alçada des del mig metre fins als 125 cm. La temperatura de l’aigua serà d’uns 20 graus.  El vent serà suau, de fins a 15 km/h, procedent del sud est bàsicament.

Durant la setmana vinent els núvols dominaran bona part de les jornades, el Sol començarà a guanyar la partida a partir de dimecres, però durant les nits de dilluns i dimarts  podem tenir algunes precipitacions. Les temperatures màximes començaran a baixar fins als 21 graus, les mínimes baixaran fins als 11 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*