festa motera calonge

L’entitat Afatram, que agrupa els pares, mares i tutors de persones discapacitades a la comarca del Baix Empordà, organitza aquest diumenge 27 d’octubre l’onzena edició de la Festa Motera. L’objectiu d’aquesta festa és fer propostes lúdiques per a les persones amb discapacitat, i també fomentar la seva participació, fer-los més visibles socialment i facilitar la seva inclusió.

La Festa Motera tindrà lloc a la zona esportiva de Calonge, començarà a les 10 del matí amb un esmorzar i continuarà amb les passejades amb motos i triker gràcies a la col·laboració del Motogrup Pirates de Sant Feliu de Guíxols. Durant el matí també hi haurà venda de manualitats, samarretes i motxilles.

La Festa Motera organitzada per Afatram tindrà el punt i final a partir de les 12.30 h, amb un pica pica a la carpa situada al costat del pavelló d’esports de Calonge. Aquesta activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, de la Colla Gegantera de Calonge i també del Motogrup Pirates de Sant Feliu de Guíxols.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*