I Fira del Conte de Vulpellac

Vulpellac acollirà aquest diumenge 22 de setembre la primera edició de la Fira del Conte “Vet Aquí…”, que han organitzat l’Escola Forallac, l’AFA de l’Escola Forallac i l’Ajuntament de Forallac. L’activitat pretén difondre el gust per la lectura entre els petits i apropar les famílies a un gènere que té un gran valor educatiu.

La voluntat és que la fira sigui un èxit i es pugui anar consolidant i ampliant any rera any. De moment, començarà amb un petit format. Es desenvoluparà durant tot el dia entre els carrers de Santa Basilissa i carrer Nou i les places Mossèn Ferran Dou i Llarga. Hi haurà parades de venda de llibres (llibreries Siglantana, l’Espiral, Monjoc i Puput, de la Bisbal d’Empordà; i La Caseta, de Pals), jocs de fusta, servei de bar i un dinar popular. Durant el dia, a més, hi haurà diferents espectacles de conta-contes i titelles.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*