Comencem el setembre i ho fem amb una davallada de les temperatures que ens recordarà que no queda tant per arribar a la tardor. I de fet ja portem uns dies amb temperatures més contingudes. Aquesta setmana les màximes han baixat dels 32 als 25 graus, i les mínimes al matí han estat fresques, d’entre 18 i només 10 graus. També hem tingut alguns episodis de precipitació, que ens han deixat uns 6 l/m2.

I aquest cap de setmana tindrem un panorama d’avançament de tardor, amb el cel bàsicament serè, però amb la presència d’alguns núvols que deslluiran una mica el Sol.

Les pluges no ens han de preocupar doncs les tempestes es quedaran molt lluny de Catalunya i no arribarien fins dimarts.

Dissabte farà Sol, però tindrem intervals de núvols prims que enteranyinaran el cel. Les temperatures màximes seran molt agradables, 26 graus, les mínimes seran d’11 graus.

I el diumenge serà una jornada molt semblant, però amb la presència de núvols més densos, sobretot a la costa. Les màximes baixaran una mica fins als 25 graus i les mínimes pujaran fins als 13 graus, malgrat els núvols més amenaçadors no tindrem pluja.

La mar estarà una mica remoguda, especialment mar endins, a la costa podem tenir onades de fins a 50 cm i la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 22 graus, comença a baixar.

El vent serà moderat, sobre tot a la franja costanera, amb cops de fins a 20 km/h de tramuntana, que contribuirà a refrescar l’ambient.

Durant la setmana vinent tindrem intervals de núvols, però amb domini del Sol. Les temperatures seran molt agradables, de tardor pràcticament, amb màximes entre 26 i només 21 graus, les mínimes poden baixar fins als 7 graus, tocaran fons entre el dimarts i el dimecres, quan podem tenir alguna tempesta.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*