Fira ganga cartell

El proper cap de setmana obrirà les portes la tercera edició de Fira Ganga al Palau Firal de Sant Antoni que durant tot el cap de setmana aplegarà més de 20 expositors que oferiran les darreres rebaixes de la temporada. La Fira Ganga ofereix un espai de més de 2.000 metres quadrats en el que s’hi podrà trobar articles de roba, complements, moda infantil i parament de la llar, entre d’altres. L’entrada és gratuïta i, a més dels diversos estands, durant tot el cap de setmana s’han organitzat diverses activitats lúdiques, com ara la sisena trobada de vehicles clàssics i esportius, que tindrà lloc diumenge al matí, el concert d’Issi B. & The Beat Elvis, diumenge a la tarda, el taller i exposició de dibuix a càrrec d’Angelines Master o la zona de jocs de fusta a càrrec de Fefe & Co, així com un espai de Food Truck.

Fira Ganga obrirà les portes dissabte, 21 de setembre a les 10 h. del matí fins a les 22 h. i diumenge de les 10 h. a les 20 h. de forma ininterrompuda.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*