festa major castell d'aro

Del 6 a l’11 de setembre Castell d’Aro celebra la Festa Major amb gairebé una trentena d’actes, de caràcter popular, per a totes els gustos i edats i majoritàriament gratuïts.

La música és una de les grans protagonistes amb les havaneres de Neus Mar i els concerts de Litus 3 i Tutú-Keké (divendres 6), Mapis Friend’s Band, The Covers Band i Hotel Cochambre (dissabte 7), Orquestra Selvatana (diumenge 8), Gospel d’Aro (dilluns 9) i Pelukass i Orquestra Maribel (dimarts 10), un conjunt de propostes integrades dins el cicle Estereofònics. Vilatans, visitants i turistes també poden gaudir de moltes altres propostes: activitats esportives, animació infantil i correfoc.

Podeu consultar la programació des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*