Festa de la Verema de la DO Empordà

L’escriptora i traductora Carme Arenas és la pregonera de la festivitat d’aquest any que inclou l’actuació de la Moderna Big Band i un tast de vins dels cellers del municipi

Calonge acollirà aquest dissabte 14 de setembre la Festa de la Verema 2019 de la DO Empordà. Els actes s’iniciaran a les 18.00H amb l’arribada del raïm al Pati d’Armes del Castell de Calonge amb la Girona Marxing Band. A continuació tindrà lloc el pregó que enguany anirà a càrrec de Carme Arenas, escriptora i traductora.

Un cop finalitzat el pregó, se celebrarà la premsada del nou most, amb la participació de la Venerable Confraria de la Bóta de Sant Ferriol i de la Jove Confraria de Vins i Caves de l’Empordà. Després de tastar el most produït amb la premsada, tindran lloc els parlaments del president del Consell Regulador de la DO Empordà, Xavier Albertí, i  l’alcalde de Calonge, Miquel Bell·lloch. Un tast de vins dels cellers de Calonge  -Celler Viníric, Clos d’Agon i Mas Eugeni- i l’actuació de la Moderna Big Band posaran punt i final als actes de celebració.

Activitats paralel·les
Els actes de la Festa de la Verema 2019 es completaran el divendres amb una sessió de ioga en família entre les vinyes del celler Mas Eugeni, a càrrec de Món Harmonia i a partir de les 17.30H. I el mateix dissabte, el celler Viníric acollirà, a partir de les 12.00H del migdia, un vermut musical amb el grup d’havaneres La Vella Lola.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal reserva prèvia.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*