festa major de sant antoni

Sant Antoni ja es prepara per engalanar-se amb motiu de l’arribada de la Festa Major del municipi. La festivitat arrenca aquest proper divendres 23 d’agost i s’allargarà fins l’1 de setembre. Al llarg d’aquests dies, es celebraran més d’una vintena d’activitats.

El tret de sortida l’oficialitzarà l’Orquestra Di-Versiones. Un any més, el grup de música calongí oferirà un concert de final d’estiu a l’Espigó Costa Brava. Aquest any es canvia d’ubicació per garantir la seguretat entre el públic assistent, atès que l’assistència se situa prop de les 7.000 persones i es requereix de més amplitud. El concert, que porta per títol “Marea Rosa”, començarà a les sis de la tarda.

Una de les principals novetats de l’edició d’enguany arriba el dijous 29 d’agost, quan se celebrarà la primera edició del Guitar & Wine Sant Antoni, a les set de la tarda. Es tracta d’un concert de guitarra amb vins de la Vall del Tinar. Aquest tast anirà dirigit per la sommelier Clara Antúnez, i es farà al paratge del Collet.

Podeu consultar la programació des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*