Diverbeach
Foto cedida per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni

Més de 10.000 persones van desbordar la platja de Sant Antoni per gaudir de la festa amb la que l’Orquestra Di-Versiones acomiada l’estiu al municipi. Donat que cada edició ha anat superant les expectatives i la seva afluència d’assistència va en augment, en aquesta ocasió s’ha celebrat a l’espigó Costa Brava, alhora que permetia garantir més seguretat en dotar-se d’un major espai la festa. La consigna d’aquest any era “fer una marea rosa” i, sens dubte, s’ha assolit l’objectiu.

L’esdeveniment va començar a dos quarts de sis amb un concert del grup Trinomi de Barrets i, seguidament, es va celebrar una masterclass de zumba a càrrec de Las Supre_mas. L’Orquestra Di-Versionesva començar a actuar cap a dos quarts de vuit. Un dels moments més espectaculars va ser quan el cantant del grup calongí, Albert Fort, va pujar al balcó d’un pis ubicat al Passeig i va cantar Boig per tu, amb la multitud encenent la llanterna dels seus mòbils. Després dels Di-Versiones, la festa es va acomiadar amb el DJ Lucky.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*