20è Mercat Medieval de Castell d’Aro

Castell d’Aro es prepara per acollir el cap de setmana 24 i 25 d’agost, el 20è Mercat Medieval en el seu nucli històric, un espai declarat Bé Cultural d’Interès Nacional.

Enguany, l’esdeveniment compleix vint anys ininterromputs i compta amb noves i variades propostes d’activitats, demostracions d’oficis, espectacles, fira de productes d’artesania i d’alimentació i espais de restauració. Amb aquesta nova edició del Mercat Medieval, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, organitzadora de l’esdeveniment, vol repetir l’èxit de les anteriors, amb una assistència d’entre 15.000 i 20.000 visitants als carrers més antics de la vila, tot gaudint dels encants de l’Edat Mitjana.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*