El castell de Calonge acull des del 29 de juny tres exposicions d’art, vinculades al món de la pintura, de l’escultura i de la fotografia. S’hi pot trobar d’una banda, una mostra de la dilatada trajectòria de l’artista Natalio Bayo, amb una exposició que compta amb fins a 36 peces, 12 de les quals són gravats i les 24 restants són pintures. D’altra banda, també hi ha 35 obres d’Anton Casamor, 22 d’aquestes són escultures i 13, pintures. La darrera de les exposicions fa un recorregut històric a través de més de 150 fotografies de Calonge i Sant Antoni, que il·lustren oficis que s’han perdut amb el pas del temps i paisatges que s’han transformat.

Aquestes exposicions formen part de l’aposta del consistori per consolidar el castell com un espai cultural de referència de les comarques gironines. Les mostres es poden visitar des de dimarts fins al diumenge, de 18 a 21h. Estaran disponible fins al proper 28 de juliol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*