festa major estiu calonge

Calonge es preapra per celebrar la Festa Major d’estiu, que tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol amb una trentena d’activitats per a tota la família.

Enguany, el pregó anirà a càrrec dels humoristes Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, de la companyia de teatre Dosics.

La principal novetat d’aquesta edició és que el Concurs de Pintura Ràpida s’ha traslladat de data. Si bé normalment se celebrava al mes de maig, aquest any tindrà lloc durant la Festa Major, en concret, serà el dissabte 13 de juliol. Es tracta de la setena vegada que s’organitza i les inscripcions i recollida de premis es faran a la Sala Fontova. Qui vulgui participar podrà apuntar-se des de primera hora del matí, a les vuit, i serà entre les deu i la una del migdia quan els artistes podran fer les seves obres. A les dues, es realitzarà l’entrega dels guardons i distincions.

A les sis de la tarda d’aquest mateix dissabte, tindran lloc dos esdeveniments de manera simultània, a les sis de la tarda: per una banda, a la capella del Carme, s’inaugurarà l’exposició dels treballs del curs de Pintura que fa l’Àrea de Cultura. Aquesta mostra es podrà visitar els dissabtes de 18 a 20:30h i els diumenges i dilluns de 11 a 13h i de 18 a 20:30h. Al mateix temps, al passeig d’Hivern començarà la plantada de gegants i el recorregut que faran fins al castell, donant peu a la XVIII Trobada Gegantera.

Podeu consultar la programació des de www.calongeisantantoni.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*