Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni

La Cantada d’Havaneres i Boleros de Sant Antoni arriba aquest divendres 19 i dissabte 20 a la seva cinquena edició, retent homenatge ​el primer dia a Josep Bastons, ​reconegut compositor i el fundador del grup Peix Fregit.

La Cantada d’Havaneres i Boleros arriba al seu primer lustre com una de les ofertes musicals de l’estiu més consolidades de la Costa Brava. Cal apuntar, a més, que serà la tercera vegada consecutiva que es programen dues nits seguides d’havaneres, fet que ha convertit aquesta cantada en una de les dues úniques que ho fa de tot el conjunt català. Ambdues nits tindran lloc a l’Espigó de l’Amistat a partir de les 22h.

En la nit d’homenatge a Josep Bastons, actuaran Port Bo, Indira Ferrer i Gina Espolet en un espectacle ideat i dirigit per Antoni Mas amb l’escaient nom de “L’home de la guitarra”. Aquesta mateixa nit del divendres 19, es viurà d’una manera molt especial amb l’estrena d’una nova havanera composta per Josep Bastons i Carles Casanovas amb el títol de “El recés de Sant Antoni”, que servirà de celebració d’aquesta efemèride. 

Finalment, tancaran la cinquena edició el dissabte 20, Peix Fregit, Arjau i Neus Mar amb un repertori molt ampli i divers amb les havaneres i boleros més coneguts.

L’escenari de la cantada està situat en mig dels bots de pesca de la platja, davant la Germandat Artur Mundet, on hi haurà més de mil cadires, a més les actuacions es podran seguir, també, des del passeig formant una mena d’amfiteatre davant la badia. En l’edició passada, prop de 7.000 persones van poder gaudir de les dues vetllades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*