art i gavarres

Sabina Vilagut, Núria Iglesias, F. Sidera, Narcís Sancho i Torrent Pagès seran els encarregats de posar punt i final a les activitats paral·leles de la segona edició del Festival Art i Gavarres, que va iniciar-se el passat 6 d’abril i s’allargarà fins a 24 de juny.

Les accions artístiques d’aquests artistes tindran lloc el proper diumenge 16 de juny a la ciutat de Girona. El punt de trobada serà a les 11 al Bòlit, Centre d’Art Contemporani, situat a la Plaça Pou Rodó 7-9, on s’iniciarà una petita ruta.

La primera de les actuacions anirà a càrrec de Sabina Vilagut i Núria Iglesias, més coneguda coma a Piròmana d’Argos, que oferiran una performance.

Seguidament a les 12:30 h, serà el torn dels artistes F. Sidera, Narcís Sancho i Torrent Pagès, que realitzaran una acció  vinculada a la instal·lació de Landart Templum de Torrent Pagès i Lluís Serrat a la Font d’en Pericot (Riu Galligants a l’alçada del Monestir de Sant Daniel).

L’acció posarà en relleu la riquesa sonora de les Gavarres, a partir de gravacions i enregistraments realitzats prèviament en diferents moments i indrets d’aquest entorn, amb la idea de fer presents múltiples realitats sonores que conviuen en aquest mateix espai geogràfic.

Aquesta darrera acció incideix especialment en com ens relacionem amb els sons i sorolls que escoltem arreu i proposa a través de la descontextualització fer evident l’univers sonor que ens ensenya a escoltar.

Durant aquest darrers 3 mesos s’han pogut veure obres de 32 artistes nacionals i internacionals de 8 països diversos entre ells França, Regne Unit, Dinamarca, Grècia, Holanda, Alemanya i Argentina amb 7 intervencions artístiques a Girona i dues a cada municipi de Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera i Romanyà de la Selva. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*