Per fi arribem a l’estiu. Aquest divendres, cap a les 6 de la tarda, arriba el solstici d’estiu, amb el Sol assolint la seva màxima alçada sobre l’horitzó i, a partir d’ara, els dies s’aniran escurçant.

Però no la calor, que l’estiu començarà amb força, amb temperatures que aniran augmentant de forma notable els propers dies.

Aquest cap de setmana llarg de Sant Joan tindrem intervals de núvols prims que seran més densos el divendres i el dissabte, diumenge serà un dia molt més clar i sense núvols que facin la guitza.

Les pluges no ens haurien de preocupar, doncs només apareixen el divendres però localitzades més cap a l’oest sense acabar d’arribar a les nostres contrades.

Dissabte serà una jornada de calma, amb intervals de núvols prims sense massa importància i temperatures màximes de 26 graus i mínimes de 14.

El diumenge tindrem més Sol, serà un dia més lluminós i pujaran les temperatures, fins als 27 les màximes, les mínimes es quedaran cap als 14 graus. La revetlla de Sant Joan serà tranquil·la, amb el cel serè.

La mar estarà una mica remoguda i arribarem a tenir onades de fins a metre i mig a la platja, la temperatura de l’aigua ja ha començat a pujar, arribant als 19 graus.

El vent bufarà el dissabte de nord i el diumenge ja canviaria a sud-est, serà de moderada intensitat, amb cops de 20 km/h.

I per a la setmana vinent tenim avisos per temperatures altes, arriba una massa d’aire africana molt càlida, però que es notarà més cap a l’interior, a la franja litoral encara serà suportable, amb màximes que arribaran als 31 graus i mínimes de 16, sense pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*