Museu de la Terrissa de Quart

La presentació tindrà lloc dissabte 29 de juny a les 19 h

Del 29 de juny al 28 de juliol es podrà visitar l’exposició del II Simposi Internacional de Ceràmica negra que es va celebrar el passat setembre al Museu de la Terrissa de Quart.

Es tracta d’una mostra de ceràmica contemporània realitzada per 9 artistes de 4 països diferents que van poder conèixer i treballar amb el fang de Quart i coure amb la tècnica de la terrissa negra que caracteritza el municipi gràcies a la col·laboració de l’Associació de Terrissers Artesans de Quart.

Les participants han estat: Arja Martikainen (Finlàndia); Aura Kajas (Finlàndia); Brit Dyrnes (Noruega); Carme Riu de Martín (Espanya); Catharina Kajander (Finlàndia); Maarit Mäkelä (Finlàndia); Mandy Parslow (Irlanda); Mette Strom (Noruega) i Miia Kallio (Finlàndia).

Per a la inauguració s’espera l’assistència d’algunes de les artistes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*