Festa Major Llagostera 2019

Llagostera ho té tot a punt per celebrar la Festa Major. Els actes oficials de la programació s’iniciaran el divendres 7 de juny a partir de les 18 h amb la inauguració del 29è concurs-exposició de flors, plantes i aparadors, el repic de campanes amb la cercavila de gegants i la Cuca Feliua i la lectura del pregó, que enguany anirà a càrrec dels Amics del teatre a les 19:30, a la Plaça Catalunya.

Entre l‘extensa programació hi destaquen les actuacions musicals de Diversiones, Albercocks, DJ Te jodes y bailas, My Start , Germà Negre, Orquestra Maribel, Somboits i la Companyia Elèctrica Dharma.

La programació està pensada per a totes les edats i públics, tal i com s’ha destacat des de la Comissió de Festes de Llagostera on no hi faltaran gegants, castellers, correfoc, zombis, correvarans i una zona de carpes.

Cal destacar que enguany la Festa Major de Llagostera disposarà d’un Punt Lila per informar i atendre al públic en cas d’agressió sexual o violència masclista.

Un any més, els beneficis de la barra del polivalent es destinaran a finalitats socials. Concretament a Càritas i a Somriures de Madina Jambor.

Podeu descarregar-vos el programa de la Festa Major des de llagostera.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*