Gauss Sonata de Luis Fonseca

L’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro serà escenari d’un espectacle històric el pròxim 11 de maig. A partir de les 8 del vespre, les persones que assisteixin al tercer espectacle de la ‘Primavera a l’Espai’ podran gaudir de l’estrena mundial de la Gauss Sonata del compositor brasiler Luis Fonseca.

El concert anirà a càrrec del violinista Alejandro Bustamante i del pianista Enrique Bagaría, dos dels noms més importants de la música clàssica espanyola. L’esdeveniment ha aixecat molta expectació i, de fet, una de les persones que ja ha confirmat la seva assistència és el mateix Luis Fonseca, que serà present a l’Espai Ridaura.

A banda de la Gauss Sonata, Bustamante i Bagaría també interpretaran altres obres tradicionals com la Sonata Primavera de Ludwig van Beethoven o la monumental sonata de César Franck.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*