La Bisbal

El proper dimarts 28 de maig la companyia titellaire Les Romanceres representarà la llegenda El Drac de les Gavarres a la Bisbal.

La companyia va ser fundada a la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu amb persones grans residents al centre. L’obra comptarà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Conrad Saló, que hi col·labora fent l’acompanyament musical. Serà a a partir de les 11 h del matí i s’ha convidat tot l’alumnat de 3r de primària de les escoles bisbalenques.

Les llegendes formen part de l’imaginari de la gent gran. I la que es representarà al Teatre Mundial, concretament, forma part d’un entorn proper molt conegut per bona part de les persones residents al centre bisbalenc. La idea de crear una obra de teatre amb titelles va sorgir arran d’un taller de lectura on es llegien llegendes de les gavarres: l’engrescada va culminar amb la creació de la formació Les Romanceres.

Per a més informació podeu consultar el web de l’Ajuntament de la Bisbal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*