Daró Folk

Començarà el divendres 24 de maig i s’allargarà fins el 21 de juny.

La plaça major de la Bisbal es tornarà a omplir de música d’arrel i de balls tradicionals. Aquest divendres s’enceta el Daró Folk 2019, organitzat per l’Associació Arpa de Bec i l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.

El cicle de concerts de música d’arrel enguany proposa fins a 5 nits de divendres amb música d’arrel a la plaça Major de la Bisbal d’Empordà. Tots els concerts seran gratuïts i començaran a partir de les 21.30 h, a l’escalinata de l’església (excepte si plou).

El tret de sortida el farà Empiri Folk, el quartet de nova formació format per Carles Sans i Jordi Gasull a l’acordió diatònic, Ivó Oller a la trompeta i bombardí, i Miquel Beltran a la Percusió. Amb el seu folk empíric, teixeixen repertori diatònic que combina tonades pirinenques amb peces tradicionals d’arreu dels Països Catalans i part de l’estranger. De la unió Pirinenca-empordanesa, en brollen cançons que volen ser dansades per a tothom.

Els seguiran Ministrers del Sabre (31 de maig), Bauma (7 de juny) i Flowk (14 de juny). La cloenda, serà el dijous 21 de juny i anirà a càrrec de Vegetal Jam.

Cartell Daro Folk 2019

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*