Flors i Violes a Palafrugell
Foto cedida per l'Ajuntament de Palafrugell

El proper dia 3 de maig es donarà el tret de sortida a la desena edició del Flors i Violes a Palafrugell. Durant 3 dies, Palafrugell, Calella, Llafranc i Tamariu acolliran més de 150 espectacles i activitats, i la transformació de més de 50 espais, així com un munt de novetats.

Un any més, espectacles de música, circ, dansa, animació infantil, teatre i propostes per a tothom tornaran a omplir patis, places i carrers de la vila i els nuclis costaners durant el primer cap de setmana de maig. Divendres 3 de maig a les 10 del matí es farà l’obertura de patis i espais, que romandran oberts de 10 a 2 i de 5 a 2/4 de 9, fins diumenge.

El mateix divendres 3 de maig a 2/4 de 10 de la nit, tindrà lloc el gran espectacle inaugural amb la representació d’un MAPPING a la façana del Centre Fraternal (plaça Nova), que serà l’inici també del Flors i Violes Nit, dues nits de llum i color. Una de les principals novetats d´aquest any del Flors i Violes Nit, és el recorregut pel centre de Palafrugell amb instal•lacions lumíniques, espectacles de llum i espais interactius.

La música continuarà sent un dels grans atractius del FIV´19. A l’escenari La Brava de la plaça de l’Església, es podran veure els concerts de Kids From Mars, Urfabrique, The Funker’s Society, Els Cremats o Joan Masdéu, entre d’altres.

D’altra banda, i per segon any consecutiu, es posa a disposició dels vistants el Bus Flors i Violes; un servei de transport gratuït que enllaçarà Palafrugell i les platges durant tot el dia.

I com a aperitiu al Flors i Violes, dimecres 1 de maig, la plaça de l’Església de Llofriu acull l’OFF Flors i Violes. Aquest Vermut Electrònic organitzat per l’equip Birres Braves Oncotrail Team, oferirà als assistents sessions de música electrònica, els millors vermuts artesans i una bona selecció de Food Trucks per dinar, a partir de les 11h i fins la tarda.

Flors i Violes és un esdeveniment organitzat per l’Institut de Promoció Econòmica (IPEP) de l’Ajuntament de Palafrugell, amb la col•laboració de la Diputació de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Turística de Palafrugell i Moventis Sarfa. També compta amb el patrocini de l’empresa cervesera La Brava.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*