‘Primavera a l’Espai’ santa Cristina d'Aro

La International School of Brussels (IBS) va ser l’encarregada d’estrenar el dissabte la IV temporada de la ‘Primavera a l’Espai’ de Santa Cristina d’Aro. La IBS va oferir un espectacle simfònic conformat per diverses formacions (jazz, corda i coral) i amb més de 100 joves músics al capdavant.

Amb la presència de la International School of Brussels (IBS), els impulsors de la ‘Primavera a l’Espai’ han volgut que la nova temporada arribi a tots els públics. En definitiva, que sigui més universal que mai. Un altre element destacable és que enguany es continua amb el mètode de taquilla inversa, és a dir, el públic decideix el preu que paga per veure l’espectacle.

Cal recordar que la programació  inclou 4 concerts de música clàssica i popular, i que tots es celebraran un dissabte al mes -a les 20h- des del març fins al juny. Per segon any consecutiu, la IV ‘Primavera a l’Espai’ també oferirà un espectacle familiar. L’obra, “Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?”, estarà dirigida per Paco Mir, un dels integrants del Tricicle, i es podrà veure el diumenge 19 de maig a partir de les 12 del migdia.

La pròxima cita amb la ‘Primavera a l’Espai’ també serà una proposta musical. El pianista i compositor Luis González presentarà el 27 d’abril el seu darrer treball, “En Clave de Serrat”, un recull de 10 cançons de Joan Manuel Serrat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*